Posted on Leave a comment

Är Hen Manligare än Mod?

Här är hen. Den svenska gubb-tanten som inte kan se annat (än i det här fallet) ”mina sexuella fantasier” när jag debatterar i syften att få andra att förstå bättre och på så vis inte bara förändra, förbättra min och mina barns framtid men även gärna alla andra i liknande situationer. Speciellt efter allt jag själv mäktat med i detta livet. Men allt jag har gått igenom och mina syften på sociala medier enl denna pervo-mentalitet är för att tillgodose ”mina fantasier” som han själv förslagsvis kreativt skräddat färdigt för mig som i bilden. Första gången jag argumenterade och hens ”snusk knapp” kom ur styr var ironiskt men typiskt nog när jag diskuterat ökad förståelse och insatser för svenska “ungdomar” med särskilda behov eller utsatt bakgrund. Han vände hela det ämnet till att handla om att ”jag egentligen var ute efter en pappa figur själv i just honom” när det egentligen är hen själv som vän-förfrågat, knackar på och oavbrutet provocerar med åsikterna. Vid andra tillfället kom hen själv till min fb tidslinje och ogillade bittert min teori/ slutsats om att svenska män sorgligt nog lider av modlöshet, brist i manlighet då de är ofta överkörda eller missledda av en skev feministiskt politik ”gone wrong” idag. Sanningen svider alltid lite i början så är det, men det är där och ingen annanstans befrielsen finns

Tredje gången hens vithets privilegium blev lätt kränkt var när en annan sosse liksom hen själv pinsamt förlöjligad förlorade argumentet mot mig i en ganska harmlöst oseriös argument. Men mot en kvinna ändå och svart dessutom. ”Gud förbjuder att en sån ”stjäl/tar” friheten att tala öppet om politik utan att fråga om lov först. För enl dessa perverterade vita mentaliteter är en sån kvinna menad att vara endast ett hemligt sex objekt som de kanske kan hålla i en källare eller så vill hon nog detta själv på helt egen hand så klart…såvida hon inte annars blir en reguljär invandrare som man inte bryr sig om än att diskutera hennes typiska offer roll. ”Ja med tanke på att sånna färgade kvinnor inte har annat val i Sverige så…..” brukar tankegångarna hos dessa fossil gammalmodiga människor rulla vidare i allmänhet innan deras offer roll kan komma till eventuell lönsam bruk. Mycket likt den process de flesta smidiga förövaren, pedofiler och groom-ers opererar i jakten på sina nya offer. Precis på samma sätt vill dessa sorts förtryckare alltså först övertyga offret till lydnad med skambeläggning och genom att projicera deras egna iden på offret. På så sätt deltar offret i sin egna förtryck men också kan ta hela ansvaret själv för illdådet av ren skam därefter

Men detta är inte allt utan denna ”svart kvinna” fetisherande lätt kränkta gubben tar även och samlar sina gubbar som anmäler till FB för att tysta mitt protest emot hens bisarrt påstådda fixerade på mina sk ”fantasier” dvs. Helt oförstådd om vem jag verkligen är och vad mitt #syfte handlar om. Det positiva i det här är att han tar upp detta ämne och den förvirrade tillståndet denna åldrande hen och hens gelikar lider av för det finns få som idag pratar lika öppet som mig om skillnaden mellan manligt och kvinnligt energin som två separata entitet. Helst så ska ju det suddas ut enligt den svenska normen. Om han ändå bara hade tålamod nog så hade han istället fått läsa allt om mig personligen och nästan hela min själ som öppet berättas i min kommande livsverk i bok format. Han kunde då besparat sig sina fantasier till sig själv och inte avslöja vad han sysslar med när han provoceras utav synen på mig eller andra svarta fri/oliktänkande och talande kvinnor. För det kommer komma en hel generation av dessa i världen snart

Dessutom kan jag garanterat bekräfta snuskhummern om att jag aldrig haft en bättre och ”seriösare relation” än den jag har idag både till mig själv och de jag bryr mig mest om. Just på grund av att jag är så ärlig mot mig själv och mina närmaste främst. Tack. Men nej tack för ev dolda erbjudanden fr hen därmed. Däremot är tvärtemot hens teorier om mina bröst drömmar inte så särskilt stora alls tyvärr utan de kommer förmodligen förbli relativt små i detta liv iaf. Sorry to disappoint! Kanske råkar de se större ut i några bilder där mönstret på tyget kanske luras lite? Men låt ej luras, de är små. Jag är nöjd med de jag har hursomhelst och alltid vart egentligen. Tacksamt nog. Större muskler säger jag däremot inte helt nej till ändå? Tror jag, Det är ju minsann bättre än en konstant lätt kränkt och provocerad snusk fabulerande svenskt gubb-tant…of yesterdays modell liksom? Det är jag övertygad om att de flesta (svenska) kvinnor tycker också tyvärr förutom förhoppningsvis hens fru. (Om hen har en?) Det är annars bara att titta på feministernas dubbelmoral för att konstatera vilka sorts män som de helst respekterar. De goda nyheterna i allt detta elände är dock att det faktiskt finns ett hälsosammare och bättre sätt att åldras på även för män. Det finns hjälp att få för de som lider av all sorts villfarelser i ålderns höst. Men framförallt vill jag poängtera att det minsann finns andra alternativ i nyare, fräschare samt mycket sundare  sätt att vara man på idag oavsett ålder. Alltså nya manlighets normer att anamma om man vill utvecklas vidare från den där passiv aggressivt feministiskt förtryckta manlighets rollen som svensken kanske ovilligt tilldelats. På sikt kommer jag ev erbjuda coachning för de som är intresserade av att gå vidare med sig själva från denna roll i livet

Manlighet behöver däremot inte betyda att gå tillbaks i stenålderns spår med en slags rollspel av den gamla utdöende modellen där män var brutalt aggressiva, förnedrande eller trakasserande mot andra människor, varandra eller mot barn och kvinnor. Eller emotionellt helt otillgängliga. Nej tvärtom. Den nya manligheten liksom den alltid definierats genom tiderna är egentligen om att hitta sitt inre styrka genom sina känslor. Den styrka som alltid vart där väntande på att bli upptäkt och respekterad för sitt naturliga existens. En inre muskel som inte fått sin beskärda del av träningsbehovet så den försvagats i all denna feministiska passivitet som pågått så länge. Men som med större mod, ärlighet och mening kan förvandla vilken feministisk hen som helst till att vara helt sig själv som den MAN han verkligen är. Visst är det möjligt att vara sig själv även när det naturligaste men samtidigt det svåraste. Det är trots allt syftet med sitt liv och med min bok som handlar om att hitta sig själv oavsett om man är man eller kvinna. Det allra första viktiga steget för en sån personlig utveckling är att man först fått nog av sina lögner, falsarier och fasader samt själv önskar att ärlig bemöta sig helt avklädd dessa falskheter totalt sårbar och naken. Alltså själsligt naken då och inte fysiskt 🙂 Så låt kläderna sitta kvar på tack. Och behåll gärna fantasierna i det privata sfären då denna bok kommer handla om verkligheten som den är men som få vågar adressera.

Leave a Reply